Missie & Visie

Mark van de Pas is een zelfstandige ondernemer die al ruim 35 jaar werkzaam is in de bouw en in het bezit aannemers diploma Burger & Utiliteitsbouw.
In 2006 startte hij het Bouwbedrijf Mark van de Pas. Of het nu gaat om een complete nieuwbouw of om het realiseren van verbouwingen en renovaties; u kunt bij ons terecht.
Dit alles wordt gerealiseerd in samenwerking met een vast team zelfstandig ondernemers.

We verzorgen indien nodig het project van aanvang tot oplevering waardoor alle zorgen voor u weg worden genomen. Dit kan zijn de ruwbouw van een nieuwbouw woning, aanbouw, verbouw of renovatie, maar ook voor de complete afbouw kunt u bij ons terecht. Zelfs voor utiliteitsbouw bent u bij ons aan het goede adres.

Behalve deze grote verbouwingen kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor de kleinere werkzaamheden zoals het vervangen van een kozijn, dakraam of badkamer renovaties.

Eigenlijk kunt u met al uw bouw gerelateerde projecten bij ons terecht. Of het nu om grote projecten gaat waarbij alle zorgen uit handen worden genomen of juist om projecten waarbij u zelf nauw betrokken wilt zijn; Bouwbedrijf Mark van de Pas zal het met veel passie en enthousiasme realiseren.

De slogan die we handhaven is dan ook “Bouwen met passie”. En waar onverwachte aanpassingen voor problemen zorgen, gaan wij oplossingsgericht te werk. Deze aanpassingen worden direct doorgesproken en aangepakt zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten op een oplossing.

Mocht u nog vragen hebben, neem direct contact met ons op.